Bridgen komende kerst of in 2016 op de Koningsdam bij Captain Cruise

captaincruiselogoCruisespecialist Captain Cruise organiseert aan het einde van het jaar met Kerst en  Oud & Nieuw en in 2016 wederom een aantal bridgecruises. Voor volgend jaar staan er maar liefst twee bridgecruises op het programma op de gloednieuwe Koningsdam van Holland America Line. De eerste cruise vertrekt op 22 mei 2016 vanuit Amsterdam naar de Noorse Fjorden. Tijdens de 8-daagse reis worden Flam, Stavanger, Kristianstand en Oslo bezocht. Er worden 4 bridgedrives georganiseerd door vaste wedstrijdleider Carel Frerichs.

Op 18 september 2016 vaart het MS Koningsdam in 13 dagen van Amsterdam naar Civitavecchia (de haven van Rome) met stops in Spanje en Portugal zoals La Coruna, Porto, Lissabon, Sevilla, Gibraltar en Malaga. Op deze bridgecruise zijn in totaal 6 bridgedrives gepland.

De Kerst en Oud & Nieuw cruise vindt plaats op het ms Rotterdam en vertrekt op 20 december 2015 voor een 19-daagse cruise naar de Canarische Eilanden. Captain Cruise zorgt wederom voor gediplomeerde wedstrijdleiding en aanspreekpunt tijdens de cruise, Carel Frerichs. Tijdens deze cruise vinden negen bridgedrives plaats.

Alle cruises starten met een welkomstbijeenkomst voor alle in- en outs, en eindigen met een cocktailparty waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt.

Voor meer info over deze bridgecruises: http://www.captaincruise.nl/

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.