Legends in Concert van Norwegian Epic naar Norwegian Pearl

2015_10_15Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt verder te gaan met de show Legends in Concert op het cruiseschip Norwegian Pearl. De afgelopen 5 jaar was de show een hit aan boord van de Norwegian Epic. De productie is een eerbetoon van look-alikes aan bekende artiesten zoals Madonna, Elton John en Tina Turner. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Las Vegas waar Legends in Concert al 35 jaar vaste prik is op de ‘strip’. De Norwegian Pearl is het aankomende herfst/winterseizoen 2015-2016 het decor van vele muziekfestivals en themacruises. Ht schip vaart een aantal routes door het Panama kanaal in het aanstaande herfst/winter seizoen.  Tijdens de zomer cruist de Norwegian Pearl in 8 dagen vanuit Seattle naar bestemmingen in Alaska.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)