Legends in Concert van Norwegian Epic naar Norwegian Pearl

2015_10_15Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt verder te gaan met de show Legends in Concert op het cruiseschip Norwegian Pearl. De afgelopen 5 jaar was de show een hit aan boord van de Norwegian Epic. De productie is een eerbetoon van look-alikes aan bekende artiesten zoals Madonna, Elton John en Tina Turner. Het is oorspronkelijk afkomstig uit Las Vegas waar Legends in Concert al 35 jaar vaste prik is op de ‘strip’. De Norwegian Pearl is het aankomende herfst/winterseizoen 2015-2016 het decor van vele muziekfestivals en themacruises. Ht schip vaart een aantal routes door het Panama kanaal in het aanstaande herfst/winter seizoen.  Tijdens de zomer cruist de Norwegian Pearl in 8 dagen vanuit Seattle naar bestemmingen in Alaska.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.