Perfecte score voor Costa Luminosa bij hygiëne-inspectie

Costa Luminosa scheepsnaamOp 14 oktober heeft de Costa Luminosa van Costa Cruises een perfecte score van 100% behaald tijdens een hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De Costa Luminosa werd tijdens onaangekondigde inspectie in San Francisco foutloos beoordeeld. Het schip is momenteel op een wereldreis. Ze vertrok op 14 september 2015 voor een 98-daagse reis naar 24 verschillende landen op 5 continenten. De Luminosa arriveert weer in Savona, Italië, op 21 december 2015.

In het verleden heeft Costa Cruises 13 maal een perfecte score behaald. De Costa Luminosa kreeg eerder een perfecte score in december 2013 en december 2014.

Cruises op de Costa Luminosa zijn boekbaar vanaf €879 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.