Perfecte score voor Costa Luminosa bij hygiëne-inspectie

Costa Luminosa scheepsnaamOp 14 oktober heeft de Costa Luminosa van Costa Cruises een perfecte score van 100% behaald tijdens een hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De Costa Luminosa werd tijdens onaangekondigde inspectie in San Francisco foutloos beoordeeld. Het schip is momenteel op een wereldreis. Ze vertrok op 14 september 2015 voor een 98-daagse reis naar 24 verschillende landen op 5 continenten. De Luminosa arriveert weer in Savona, Italië, op 21 december 2015.

In het verleden heeft Costa Cruises 13 maal een perfecte score behaald. De Costa Luminosa kreeg eerder een perfecte score in december 2013 en december 2014.

Cruises op de Costa Luminosa zijn boekbaar vanaf €879 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)