Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenTelecommunicatie

Gratis internet bij Regent Seven Seas Cruises vanaf winterprogramma 2016/2017

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager

Op de cruiseschepen van Regent Seven Seas Cruises is vanaf het winterprogramma van 2016/2017 gratis internet beschikbaar. Dat heeft de luxe cruiserederij deze week bekend gemaakt. Het onbeperkt gebruik van WIFI over het gehele schip via laptop, tablet of smartphone is toegankelijk voor alle categorieën suites. Het komt naast alle andere inclusieve onderdelen die gebruikelijk zijn bij Regent Seven Seas Cruises. Daarbovenop breidt het haar gratis land tour programma van 3 nachten uit naar 11 cruises in Azië en Afrika. Daarbij worden bijzondere plekken in o.a. Kaapstad, Angkor Wat, Hong Kong en Beijing aangedaan.

Het nieuwe winterprogramma bestaat uit 56 cruises op de nieuwe aanwinst Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager. De reizen variëren van 7- tot 128 nachten over de gehele wereld. E e n van de hoogtepunten is een speciale cruise van 10 nachten van de Seven Seas Explorer van Barcelona naar Venetië met vertrek op 9 april 2017. Deze cruise staat volledig in het teken van het 25-jarig bestaan van de maatschappij in 2017. Het zal bestaan uit diverse prive-diners, een sail-away feest, een herdenkingscadeau en vele andere verjaardagssurprises. Dit alles onder toeziend oog van de leiding van Regent Seven Seas Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Gratis internet bij Regent Seven Seas Cruises vanaf winterprogramma 2016/2017

  • Zou graag iets meer vernemen over reis Barselona _Venetie

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger