Costa Diadema viert eerste verjaardag met noviteiten

costa diadema
Costa Diadema

Het cruiseschip Costa Diadema, het vlaggenschip van Costa Cruises, viert op 7 november 2015 haar eerste verjaardag. Op deze bijzondere dag zal de Italiaanse cruisemaatschappij diverse noviteiten aan boord onthullen die het beste van Italie herbergen zowel op culinair- als op entertainmentvlak.

Vanaf januari 2016 zal een nieuwe hoek in het Corona Blu restaurant volledig zijn gewijd aan Gourmet burgers in de stijl van Costa. Tijdens het diner kan je daar terecht voor burgers van 100% Italiaans Fassona rundvlees met verse groenten en Italiaanse kazen. Een maand eerder zal in het hoofdrestaurant en het buffet gedeelte van de Corona Blu restaurant nieuwe regionale menu’s hun intrede doen inclusief vegetarische en  veganistische gerechten en kindergerechten. Dit maakt het voor families met kinderen makkelijker om samen te eten.

Nieuw is tevens de verkrijgbaarheid van de Italiaanse ijsjes van Agrimontana met nieuwe smaken op diverse plekken op het schip, van de Gelateria Amarillo op dek 5 tot aan het zwembad bij een ijskar. In de Gelateria wordt ook het traditionele Siciliaanse ontbijt aangeboden met brioches en schaafijs. Vanaf december 2015 is er ook een nieuw menu in het Samsara Restaurant met een combinatie van smaken uit Azie en Zuid-Amerika in Mediterraanse stijl. Het Samsara Restaurant is geopend voor diner.

Ook het entertainment aan boord is onder handen genomen met nieuwe shows, muziek, dans en feesten die niet alleen in het theater maar over het gehele schip te vinden zijn. Gasten kunnen op meerdere plekken genieten van live muziekshows van diverse groepen en in diverse genres, optreden van een DJ, poolparty’s en themafeesten.

Tijdens de cruise van de Costa Diadema die op 7 november uit Savona vertrekt en aansluitende cruises zullen diverse speciale festiviteiten aan boord worden gehouden om de eerste verjaardag te vieren. De Costa Diadema vaart 7-daagse cruise in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee met stops in Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorce, Napels en La Spezia.

Cruises zijn boekbaar vanaf €275 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!