Cruisereiziger
Renovatie

Oceania Cruises renoveert luxe suites op nieuw cruiseschip Sirena

image005Als onderdeel van een 40 miljoen dollar kostende renovatie die het nieuwe cruiseschip van Oceania Cruises, de Sirena, in maart van volgend jaar na haar overdracht ondergaat zullen de luxe suites een volledig nieuw design krijgen. Het ontwerp van de Owner’s en Vista Suites is fris en ruim met heldere, moderne kleuren. De lichte op maat gemaakte meubels en pluche vloerbedekking worden aangevuld met levendige kunstwerken en afwerking van donker walnoot. De zes Owner’s suites krijgen daarnaast de kenmerkende luxe bedden, nieuwe badkamers en teakhouten privé-veranda’s. Ook de vier Vista Suites worden uitgerust met nieuwe badkamers met marmer en privé-veranda’s met uitzicht op de boeg van het schip. In beide categorieën suites ontvangen gasten een cadeauset van badproducten van Bvlgari. Dit is aanvullend op de toiletartikelen van Bvlgari die alle gasten aan boord ontvangen, inclusief een nieuwe geur, The Blu, die exclusief is voor Oceania Cruises.

Eerder kondigde Oceania Cruises al aan dat de Sirena twee nieuwe specialiteitenrestaurants krijgt, Tuscan Steak en Red Ginger, en een nieuwe lunch in het Grand Dining Room met gerechten van de chef Jacques Pepin.

De Sirena (684 passagiers) zal op 27 april 2016 in de vaart komen en starten met een 15-daagse cruise van Barcelona naar Venetie. Tijdens haar inaugurele seizoen zal het schip cruises maken in de Middellandse Zee en de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger