Cruisereiziger
Renovatie

Norwegian Epic terug van drie weeks droogdok

Norwegian Epic

Cruiseschip Norwegian Epic van Norwegian Cruise Line is deze week weer terug gekomen na een verblijf van drie weken in een droogdok van Damen in Brest, Frankrijk. De cruisemaatschappij heeft veranderingen laten doorvoeren bij onder andere het entertainment, dineren en techniek.

De Norwegian Epic heeft een nieuwe uitgaansplek gekregen; de Cavern Club, waar artiesten de Beatles tot leven brengen. Als nieuwe theatershow werd Priscilla Queen of the Desert-The Musical aan boord gebracht met meer dan 500 kostuums en herkenbare hits als It’s Raining Men en I Will Survive. Eerder dit jaar werd bovendien de Broadway show Burn The Floor geïntroduceerd. Op het gebied van dinermogelijkheden heeft de rederij renovaties doorgevoerd in een groot aantal bestaande restaurants zoals Moderno Churrascaria, Cagney’s, La Cucina, Le Bistro en in het buffetrestaurant Garden Café, hoofdrestaurants Manhattan Room en Taste. Zij kregen bijvoorbeeld een nieuw tapijt, vernieuwd meubilair, een ander decor en meer.

De Norwegian Epic heeft een nieuwe bibliotheek en een spelletjeskamer gekregen. Kinderen kunnen voortaan in het Kids Aqua Park een water mini golf spel spelen, Splash Golf. Onderdeel van de renovatie waren ook verbeteringen in de Mandara Spa, de Bliss Ultra Lounge, het buffet Marketplace op het zwembaddek, het Epic Theater, Casino en het exclusieve The Haven, waar suitegasten onder andere een eigen zwembad en restaurant hebben.

Op technische gebied heeft het schip regulier onderhoud gekregen en een aantal middelen die ervoor zorgen dat het schip minder energie verbruikt. De tenders ontvingen een verbeterd systeem voor het neerlaten van de tenders en lifeboats. Het airconditioning systeem is bovendien tijdens het droogdok verbeterd.

De Norwegian Epic zal de komende winter en het zomerseizoen nog in de Middellandse Zee blijven, daarna keert ze terug naar Amerika.

Cruises op de Norwegian Epic zijn vanaf ondere andere €159 boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)