Cruisereiziger
RenovatieSuite

Upgrade suites onderdeel van verbeterprogramma Holland America Line

Eurodam_Neptune_Suite_rendering_464px
Beeld nieuwe Neptune Suite

Holland America Line heeft donderdag bekendgemaakt dat de cruiseschepen in haar vloot voor 300 miljoen dollar verbeterd zullen gaan worden. Onderdeel van dit uitgebreide programma is een upgrade van de suites op de Signature-, Vista- en R-klasse schepen voor 40 miljoen dollar. Ze worden o.a. uitgerust met nieuw meubilair, inrichting en faciliteiten. De aanpassingen worden doorgevoerd tijdens de geplande droogdokperiodes de komende jaren. De Eurodam (7-20 december 2015) en Oosterdam (3-18 april 2016) worden als eerste onder handen genomen, gevold door de andere schepen.

Aanvullend zullen alle suites op alle schepen vanaf januari volgend jaar nieuwe voorzieningen krijgen zoals een kwaliteitsdekbed, luxe badjassen en slippers, een Bose docking station, een verrekijker voor gebruik tijdens de cruise, gratis mimosa met ontbijt in de suite en een koffie- en espressomachine in de suite. Dit zijn aanvullingen op de bestaande voorzieningen.

De geplande aanpassingen aan de suites bestaan uit nieuwe moderne meubels, tapijt en wandbekleding. Er wordt gebruik gemaakt van nieuw textiel en stoffen. Ook worden er elektronische upgrades doorgevoerd zoals een USB-aansluiting bij het hoofdeinde van het bed, LED-verlichting bij het nachtkastje, een verbetering van de stopcontacten en een nieuw interactief tv-systeem met o.a. gratis films en gemakkelijke toegang tot informatie aan boord waaronder de rekening. Tot slot krijgen ook de badkamers een totale make-over met een moderne inrichting en diverse verbeteringen.

Klik hier voor meer details over de upgrade van de suites.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!