Vernieuwd logo en slogan voor Holland America Line

Logo HALDonderdag maakte Holland America Line naast de vernieuwde samenwerkingen en verbeterprogramma, ook een nieuw logo en nieuwe slogan bekend van de rederij. Deze zullen per 1 januari 2016 gebruikt gaan worden.

Holland America Line wil de bestemmingen en het gevoel daarbij gaan benadrukken en laat dat tevens in het nieuwe verfriste logo terugkomen. De nieuwe slogan wordt “Savor the journey”, oftewel “Proef de reis”. Van de oude slogan “Signature of Excellence” wordt afscheid genomen. In het vernieuwde logo komt allereerst het zeilscheepje in de boeg van het schip niet meer voor. Daarnaast heeft het schip een verfrissing gekregen door een eenvoudigere tekenwijze. De boeg is bijvoorbeeld geheel blauw met een witte rand aan de bovenkant in plaats van voorheen nog een dikke blauwe streep ertussen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.