Cruisereiziger
Eten en drinkenOntspanningRenovatie

Cunard introduceert Carinthia Lounge op Queen Mary 2

Carinthia Lounge
Impressie Carinthia Lounge

Cunard heeft haar plannen bekendgemaakt om de Winter Garden op haar cruiseschip Queen Mary 2 te transformeren tot een nieuwe plek: de Carinthia Lounge. Deze nieuwe lounge, vernoemd naar Cunard’s geliefde Carinthia schepen, zal gecreeerd worden tijdens het droogdok van de Queen Mary 2 van 27 mei tot 21 juni 2016. Het zal gedurende de dag naadloos overgaan van een serene lounge waar een licht ontbijt en lunchgerechten worden geserveerd tot een elegante avond bestemming. Het wordt de perfecte plek om rustig te zitten en te ontspannen, een plek om bij te praten met vrienden of om te genieten van een goed boek.

De Carinthia Lounge zal beschikken over een patisserie en een ‘afternoon tea’ service met de optie om te genieten van een speciale Veuve Cliquot Champagne. Als de zon ondergaat verandert de lounge in een uitnodigende plek met wijn, kleine gerechten en ontspannen entertainment. De lounge krijgt een frisse kleurenpalet van blauw, creme en goud. Het biedt diverse zitplaatsen, inclusief stoelen en tafels nabij de patisserie, en loungeplekken onder decoratieve verlichting. De ruime zaal krijgt ook een wijnmuur en een donkere walnoot houten dansvloer.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger