Genting lanceert nieuw merk voor premium cruisemarkt: Dream Cruises

Genting Hong Kong heeft een nieuw merk voor de premium cruisemarkt in Azië gelanceerd: Dream Cruises. Speciaal voor dit merk, het eerste in Azië voor dit specifieke segment, zullen er twee nieuwe cruiseschepen worden gebouwd bij Meyer Werft. Het eerste schip, Genting Dream, zal in november 2016 gereed zijn. Haar zusterschip World Dream komt naar verwachting in november 2017 in de vaart. De Genting Dream (150.000 brutoton) heeft een capaciteit van 3.400 gasten en 2000 bemanningsleden. Het krijgt daarmee de hoogste bemanning-gast ratio in de regio. Van de 1.700 hutten heeft 70 procent een eigen balkon en meer dan 100 kamers zijn aan elkaar verbonden om grote families tegemoet te komen.

Met Dream Cruises volbrengt Genting Hong Kong haar missie om een merk te hebben voor elk van de drie grote segmenten in de cruisemarkt, Crystal Cruises voor het luxe segment, Dream Cruises voor het premium segment en Star Cruises voor het hedendaagse segment. Het bedrijf biedt onder het laatste merk al 20 jaar cruises aan in China.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​