Video: Holland America Line: Countdown to Koningsdam

In afwachting van de lancering van het MS Koningsdam volgend jaar april zal Holland America Line de komende periode een serie van korte video’s onder de naam ‘Countdown to Koningsdam’ publiceren met updates over de laatste fase van de bouw. In elke video spreekt een belangrijke officier van het schip of een leidinggevende van de rederij over de voortgang op zijn of haar onderdeel. Daarbij worden ook beelden getoond van de buiten- en binnenkant van het MS Koningsdam op de scheepswerf Marghera van Fincantieri. Alle video’s worden gepresenteerd door Jonathan Rogers, de inaugurele cruise director van de Koningsdam.

Aan het woord komen o.a. Stan Kuppens (hotel director) over het atrium van het schip, Linda Springmann (vice president deployment and tour marketing) over de routes in het inaugurele jaar, Michael Smith (senior vice president of guest experience product development) over The Dining Room, Gerald Bernhoft (director of Mariner Society) over het loyaliteitsprogramma en Bill Prince (director of entertainment) over het theater World Stage.

In eerste onderstaande video is het de beurt aan Stan Kuppens:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.