Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Start verkoop inaugurele cruises MSC Seaside in december

MSC Seaside StillShots 03 (1)MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de verkoop van de inaugurele cruises van het toekomstige cruiseschip MSC Seaside op dinsdag 15 december 2015 van start gaat. Het schip, dat gebouwd wordt op de Monfalcone werf van Fincantieri, komt in december 2017 in de vaart. Het krijgt, net als de MSC Divina, Miami als thuishaven. Speciaal daarvoor worden de ligplaats en terminal van PortMiami gerenoveerd en uitgebreid. De MSC Seaside zal na de oplevering direct naar de Verenigde Staten gaan. Het is de eerste keer dat een schip in de vloot van MSC Cruises wordt gedoopt in Amerika.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger