Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

Cruiseschip Albatros wijkt vanwege harde wind uit naar IJmuiden

Albatros
Albatros

Het cruiseschip Albatros van het Duitse Phoenix Reisen meerde vandaag niet zoals gepland in Amsterdam aan maar in IJmuiden. Vanwege de harde wind besloot de kapitein om aan te leggen bij de Felison Terminal in plaats van de Passenger Terminal Amsterdam. Daar kwam ze te liggen naast de ferry Princess Seaways. Rond 17:00 uur zet het weer koers naar de volgende bestemming. De Albatros (28.000 brutoton, 830 passagiers) is bezig aan een 17-daagse cruise naar West-Europa en de Canarische Eilanden met begin- en eindpunt het Duitse Bremerhaven. Aansluitend staat exact dezelfde cruise gepland met een call in Amsterdam op 3 december 2015.

Bron: KVSA B.V.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger