Nieuwe voorzieningen voor gasten Suite klasse Celebrity Cruises

Celebrity Solstice
Celebrity Solstice

Vanaf volgende maand profiteren Suite klasse gasten van Celebrity Cruises van een trio van nieuwe voorzieningen: een persoonlijke butler service, het exclusieve restaurant Luminae en een eigen lounge met een eigen conciërge. Daarnaast kunnen zij gaan genieten van nieuwe badartikelen van Bulgari, een selectie van dagelijkse snacks gecreëerd door sterrenkok Cornelius Gallagher en in geselecteerde suites een fles Perrier-Jouet champagne op de dag van inscheping. Deze nieuwe voordelen zijn vanaf januari 2016 verkrijgbaar. Aanvullend hebben passagiers in Sky Suites op het cruiseschip Celebrity Solstice vanaf medio volgende maand toegang tot de Michael’s Club, net als de andere gasten in de Suite klasse. Michael’s Club is een exclusieve lounge waar gratis cocktails, voorgerechten en een speciale Michael’s Club Conciërge beschikbaar zijn.

Boek nu een cruise op bijvoorbeeld de Celebrity Solstice bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!