Nieuwe voorzieningen voor gasten Suite klasse Celebrity Cruises

Celebrity Solstice
Celebrity Solstice

Vanaf volgende maand profiteren Suite klasse gasten van Celebrity Cruises van een trio van nieuwe voorzieningen: een persoonlijke butler service, het exclusieve restaurant Luminae en een eigen lounge met een eigen conciërge. Daarnaast kunnen zij gaan genieten van nieuwe badartikelen van Bulgari, een selectie van dagelijkse snacks gecreëerd door sterrenkok Cornelius Gallagher en in geselecteerde suites een fles Perrier-Jouet champagne op de dag van inscheping. Deze nieuwe voordelen zijn vanaf januari 2016 verkrijgbaar. Aanvullend hebben passagiers in Sky Suites op het cruiseschip Celebrity Solstice vanaf medio volgende maand toegang tot de Michael’s Club, net als de andere gasten in de Suite klasse. Michael’s Club is een exclusieve lounge waar gratis cocktails, voorgerechten en een speciale Michael’s Club Conciërge beschikbaar zijn.

Celebrity Cruises biedt daarbovenop aan gasten die vanaf vandaag tot 3 januari 2016 een suite boeken op geselecteerde cruises van januari 2016 tot april 2017 vier gratis extraatjes: een premium drankenpakket, onbeperkt internet, 150 dollar boordtegoed en gratis fooien.

Boek nu een cruise op bijvoorbeeld de Celebrity Sotlstice bij onder andere:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.