Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Seabourn keert na 15 jaar terug naar Alaska

Seabourn Sojourn at Sea
Seabourn Sojourn

Seabourn heeft aangekondigd dat het begin 2017 terugkeert naar Alaska. De ultraluxe rederij heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de grote vraag onder haar gasten. Het is 15 jaar geleden dat een schip uit de vloot van Seabourn actief was in Alaska. Het cruiseschip Seabourn Sojourn gaat series van 11-, 12- en 14-daagse cruises aanbieden vanuit Vancouver, Britisch Columbia en Anchorage (Seward), Alaska. Tijdens deze unieke reizen worden de populairste havens in Alaska zoals Juneau, Ketchikan en Sitka gecombineerd met zelden bezochte plekken van de Inside Passage (o.a. Alert Bay en Klemtu). Vanwege het kleinschalige karakter en goede manoeuvreerbaarheid van de Seabourn Sojourn heeft het toegang tot gebieden waar grotere schepen niet kunnen komen.

Via het programma Ventures by Seabourn worden Zodiac en kayak excursies aangeboden die worden geleid door een expeditieteam van het schip met naturalisten, wetenschappers en historici. Dit team wijst passagiers ook vanaf het dek op interessante locaties. Tevens zijn er gastsprekers aan boord en worden er diverse dekparty’s gehouden.

De eerste cruise van Seabourn in Alaska start op 1 juni 2017. Het gaat om een reis van Seabourn Sojourn van 11 dagen van Vancouver naar Anchorage. Prijzen starten vanaf 7.999 dollar per persoon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger