TUI Cruises met Mein Schiff 6 in 2017 naar VS en Canada

Mein Schiff 6Het toekomstige cruiseschip Mein Schiff 6 zal tegen het einde van de zomer van 2017 de Verenigde Staten en Canada aandoen. Dat heeft de Duitse rederij TUI Cruises dinsdag bekendgemaakt. Na een 16-daagse transatlantische cruise van Hamburg naar Bayonne (New York) in september vaart het nieuwe cruiseschip vanuit laatstgenoemde haven twee verschillende 7- en 11-daagse routes.

De cruise ‘New York met Canada’ (6 tot 17 oktober 2017) toont de schoonheid van de Amerikaanse oostkust, New England en Canada. De ‘wohlfuhlschiff’ doet tijdens deze reis Boston (VS), Bar Harbour (VS), Sydney (Canada) en Halifax (Canada) aan. De cruise ‘New York met de Bahama’s’ (17 tot 27 oktober 2017) neemt haar gasten mee op ontdekkingstocht naar historische koloniale steden zoals Norfolk (VS), Charleston (VS), Florida (Port Canaveral/VS) en Miami (VS). Op de Bahama’s wordt het kleurrijke Caribische Nassau bezocht. Daarna vertrekt het vanuit Bayonne voor een 15-daagse cruise naar de Dominicaanse Republiek.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!