Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenCruiseterminal

AIDAstella eerste cruiseschip bij nieuwe cruiseterminal Abu Dhabi

De passagiers en bemanning van de AIDAstella van AIDA Cruises beleefden maandag een bijzonder moment in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Rond 20:00 uur meerde het als eerste cruiseschip uit de Costa Groep aan bij de nieuw gebouwde cruiseterminal in Mina Zayed. Na de eerste succesvolle ontscheping en inscheping in de terminal vertrok de AIDAstella voor haar eerste 7-daagse cruise van dit seizoen naar Dubai, Muscat en Bahrein. Dit jaar staan nog 7 aankomsten op het programma. Volgend jaar zal de AIDAstella in totaal 23 keer de nieuwe cruiseterminal van Abu Dhabi aandoen.

‘AIDA Cruises en Costa Cruises hebben een grote bijdrage gehad in de ontwikkeling van de Verenigde Arabische Emiraten tot een van de meest populaire cruisebestemmingen bij Duitse en Europese toeristen. Met de nieuwe cruiseterminal in Mina Zayed wordt de aantrekkingskracht van Abu Dhabi als belangrijke in- en ontschepingshaven in de regio verder vergroot. Met 60 aankomsten in 2016, waarvan 40 door AIDA Cruises, is de Costa Groep met afstand de belangrijkste cruisepartner voor Abu Dhabi’, aldus Felix Eichorn, president van het Duitse AIDA Cruises.

Interesse in een cruise met de AIDAstella? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger