Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Majestic Princess in eerste seizoen 2017 in Europa en Azië

Majestic PrincessPrincess Cruises maakte vandaag bekend dat in 2017 de gloednieuwe Majestic Princess in haar eerste seizoen een aantal Middellandse Zee cruises zal maken. De Majestic Princess vaart haar eerste, een vijfdaagse cruise vanaf 4 april 2017 vanuit Civitavecchia richting de Adriatische Zee waarbij onder Kotor en Corfu worden bezocht. Het cruiseschip voor 3.560 gasten cruist vervolgens tot en met 14 mei 2017 een reeks van 7-, 14-, 21- of 28- daagse cruises. Het schip (143.000 brutoton) wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone. Ze krijgt vanaf de zomer van 2017 haar thuisbasis in het Chinese Shanghai.

Princess Cruises heeft naast de Majestic Princess nog een aantal schepen in de zomer van 2017 in Europa.

De Royal Princess vaart net als de Majestic Princess in de Middellandse Zee. De Regal Princess keert terug naar Noord-Europa samen met de Crown Princess en Pacific Princess. Zij bieden cruises naar Scandinavië en de Oostzee met onder andere een tweedaags bezoek (inclusief overnachting) aan in het Russische St. Petersburg.

De Caribbean Princess en ook de Pacific Princess maken een aantal mooie routes rondom Groot-Brittannië waarbij ook het beroemde Edinburgh Military Tattoo festival bezocht kan worden. De twaalfdaagse routes zijn inclusief een bezoek aan Belfast tot ‘s avonds laat en op bepaalde reizen ook een overnachting in Dublin. Tot slot cruisen de Crown Princess en Pacific Princess een aantal keer naar IJsland, Noorwegen en de Noordkaap.

Alle cruises zijn boekbaar vanaf 3 december 2015.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger