Princess Cruises viert 50e verjaardag met Love Boat crew

Princess Cruises Event with The Love Boat Cast on boardPrincess Cruises vierde donderdag haar 50e verjaardag aan boord van het cruiseschip Pacific Princess in de haven van Los Angeles met een bezoek van de originele cast van de populaire televisieserie ‘Love Boat’. Gavin MacLeod (Kapitein Stubing), Fred Grandy (Gopher, de hoofdpurser), Ted Lange (Isaac, de barman), Bernie Kopell (Doc, de scheepsdokter), Lauren Tewes (de cruise director, Julie) and Jill Whelan (Vicki, de dochter van de kapitein) werden allen in het zonnetje gezet vanwege de belangrijke rol die de show heeft gespeeld in het bekendmaken van de rederij en cruisesvakanties bij miljoenen mensen over de gehele wereld.

Princess Cruises maakte haar eerste cruise op het toen enige cruiseschip in de vloot, de Princess Patricia, naar Mexico. Donderdag vertrok een speciale verjaardagscruise op de Pacific Princess vanaf Los Angeles richting dezelfde bestemming als destijds; naar de Mexicaanse Riviera.

De eerste aflevering  van “The Love Boat” werd gefilmd op de Sun Princess. Daarna werden afleveringen gemaakt op de  (toenmalige) Pacific en Island Princess. Latere afleveringen en speciale uitzendingen filmden de regisseurs ook op de andere schepen. De serie was vanaf 1977 tot 1986 enorm geliefd en velen waagden de stap naar een echte cruise.

Kapitein Stubing van de Love Boat, Gavin MacLeod: “Ik ben trots dat we een grote rol hebben gespeeld in de groei van de cruise industrie en te zien hoe de schepen van destijds zijn gegroeid naar de 18 schepen van nu in de vloot van Princess Cruises.”

Princess Cruises viert haar 50e verjaardag tot en met april 2016.

Cruises op de Pacific Princess zijn onder andere boekbaar op:

Dit schip is verkocht aan Azamara en zal gaan varen onder een andere naam. Kijk voor een ander schip van Princess Cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)