Azamara Journey bezoekt Amsterdam op wereldcruise

Azamara JourneyAzamara Club Cruises heeft voor het eerst in haar bestaan een wereldcruise met de naam The World Journey bekendgemaakt. De Azamara Journey vaart in 2018 een bijzondere 102-daagse reis. De cruise begint op 7 maart 2018 in Sydney en eindigt op 17 juni 2018 in Londen. Tijdens de cruise bezoekt het kleine cruiseschip met slechts 700 gasten een groot aantal mooie bestemmingen. Hoogtepunten zijn onder andere een bezoek aan Ho Chi Minh City, Yangon, Dubai, Muscat, Barcelona, Lissabon en Amsterdam op 14 en 15 juni 2018.

Cruisepassagiers hebben de mogelijkheid om tijdens hun reis aan bijzondere evenementen deel te nemen. Zo is er bij het bezoek in Frankrijk in Cannes het wereldberoemde filmfestival. Bovendien kunnen gasten in Monaco getuige zijn van de Monaco Grand Prix.

De cruise start in Sydney met de komst van directeur en CEO van Azamara, Larry Pimentel. Hij verwelkomt de gasten aan boord met een speciaal feestje. De 102-daagse reis is onder andere inclusief internet (aantal minuten per week), een 1-daags verblijf in een hotel in Sydney vooraf, $1000 boordtegoed en éénmaal per week wasseretteservice. Azamara biedt vrijwel alles inclusief aan tijdens een cruise; een bijzondere Amazing Evening, geselecteerde drank/bier en wijn, fooien, water/soft drinks en speciale koffie en thee, shuttle services en concierge service.

De wereldcruise verkoopt Azamara ook in kortere segmenten bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)