Finalisten bekend voor Verkiezing Beste Entertainer van het jaar bij Princess Cruises

Princess CruisesGasten van Princess Cruises mogen op de 6 maart 2016 cruise op de Caribbean Princess stemmen welke entertainer de prijs voor Beste Entertainer in ontvangst mag nemen. Vier getalenteerde finalisten dingen mee. Zij zijn genomineerd omdat zij regelmatig aan boord van de schepen van Princess Cruises hun kunsten vertonen, al dan niet zingend, als komediant, goochelaar, illusionist, tribute band of andere speciale act. Op grond van gast-enquetes en enthousiasme van de cruisepassagiers is bepaald dat vier entertainers zijn genomineerd.

Tijdens de cruise van 6 maart 2016 treden de verschillende finalisten een aantal keer op. De vier genomineerden zijn:

  • A.J. Jamal — Komediant A.J. Jamal, heeft zich zelf uitgeroepen tot “King of Clean”. Hij treedt regelmatig op in de The Tonight Show. Hij is één brok energie op het podium.
  • Alex Ramon — Illusionist Alex Ramon heeft de Christopher Illusionist Award gewonnen. Hij heeft o.a. voor Taylor Swift een stukje magie ontworpen voor tijdens de American Music Awards presentatie.
  • Nathan Foley — Zanger, danser en muzikant uit Sydney, Australië. Hij heeft 23 jaar ervaring, is bekend in Australië op tv en won vele prijzen.
  • John Bressler — Muzukant John Bressler is een veelzijdig pianist en toetsenist. Zijn optedens ziten vol talent, passie, gekheid en een gunfactor.

“Voor het vijfde jaar op rij, zijn we trots dat we dit ongelooflijk talent in de finale hebben voor Beste Entertainer van het jaar,” zegt Adrian Fischer, Princess Cruises vice president entertainment. “Het wordt moeilijk om slechts één winnaar te kiezen uit de genomineerden, zeker gezien hun talent. Ik ben er trots op dat onze gasten mogen bepalen wie gaat winnen.”

Aan de prijs is een geldbedrag van $5,000 verbonden.

De finale cruise start op 6 maart vanuit Houston met de bestemmingen Key West, Freeport (Bahama’s) en het privé eiland Princess Cays. De zevendaagse cruise is beschikbaar vanaf 588 euro (excl. vlucht) bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)