Cruisereiziger
Goede doelen

Gasten Holland America Line lopen ruim €25.500 bij elkaar voor KWF

IMG_4080Holland America Line heeft ook het afgelopen jaar weer de succesvolle ‘On Deck for a Cause’ wandelevenementen aan boord van haar cruiseschepen georganiseerd. In 2015 hebben ruim 24.000 gasten deelgenomen aan de populairste 5 kilometer loop op zee. De rederij heeft in totaal voor meer dan 25.600 euro bij elkaar gelopen voor onderzoek tegen kanker. Gisteren verrastte Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing – North & Central Europe bij Holland America Line, Jan Willem Förch, Manager Werving bij KWF Kankerbestrijding, in hun kantoor in Amsterdam met een mooie cheque.

‘’We zijn bijzonder trots op de samenwerking met Holland America Line en de prachtige donatie van dit jaar. Dankzij donaties zoals deze kunnen onderzoekers en medici steeds meer vorderingen maken om kanker te verslaan,’’ aldus Jan Willem Förch, Manager Werving bij KWF. ‘’Ons ideaal is dat niemand meer sterft aan kanker. Ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken hebben wij de hulp nodig van bedrijven zoals Holland America Line. Want samen komen we steeds dichterbij. Dichterbij nog meer kennis, nieuwe successen, betere behandelingen. Dichterbij die ene dag, de dag dat we kanker verslaan.’’

Het populaire ‘On Deck for a Cause’ wandelevenement nodigt gasten uit om deel te nemen aan een niet-competitieve sponsorloop. Aan boord van alle veertien Holland America Line schepen wordt gedurende elke cruise een sponsorloop gehouden. De opbrengst van deze sponsorlopen gaat naar zes wereldwijde kankerorganisaties. KWF is de partner van Holland America Line in Nederland. Sinds het begin van ‘On Deck for a Cause’ in 2006, tot en met dit jaar hebben ruim 316 duizend gasten de vijf kilometer gelopen, wat een totaalbedrag van 4,5 miljoen doller heeft opgebracht voor de wereldwijde ondersteuning van onderzoek naar kanker. Ook in 2016 biedt Holland America Line haar gasten de mogelijkheid hun beste beentje voor te zetten met deelname aan de ‘On Deck for a Cause’ wandeling gedurende hun cruise. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)