Kiellegging Silver Muse bij Fincantieri in Genua

Silver Muse Veranda Suite
Silver Muse Veranda Suite

Donderdag vond de traditionele kiellegging plaats van Silversea Cruises nieuwste schip in aanbouw, de Silver Muse. De Fincantieri scheepswerf in Genua bouwt het negende schip in de vloot van Silversea. Bij de ceremonie waren de directeur van Silversea, Enzo Visone, en de directeur van de werf, Raffaele Davassi aanwezig.

In plaats van slechts 1 munt werden 8 munten in de kiel van het nieuwe schip geplaatst. Elke munt representeert een van de zeven continenten met daarbij een speciaal ontworpen Silver Muse munt. Het nieuwe schip (40.700 ton) biedt straks plek voor 600 gasten in 298 suites. Het schip wordt een evolutie van de Silver Spirit, een schip dat in 2009 door Fincantieri in Ancona werd gebouwd. De Muse wordt luxer en wat groter, maar behoudt toch het intieme karakter. De Silver Muse wordt bovendien een all-suite schip met alleen maar suites.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​