Cruisereiziger
MuntceremonieNieuwe cruiseschepen

Kiellegging Silver Muse bij Fincantieri in Genua

Silver Muse Veranda Suite
Silver Muse Veranda Suite

Donderdag vond de traditionele kiellegging plaats van Silversea Cruises nieuwste schip in aanbouw, de Silver Muse. De Fincantieri scheepswerf in Genua bouwt het negende schip in de vloot van Silversea. Bij de ceremonie waren de directeur van Silversea, Enzo Visone, en de directeur van de werf, Raffaele Davassi aanwezig.

In plaats van slechts 1 munt werden 8 munten in de kiel van het nieuwe schip geplaatst. Elke munt representeert een van de zeven continenten met daarbij een speciaal ontworpen Silver Muse munt. Het nieuwe schip (40.700 ton) biedt straks plek voor 600 gasten in 298 suites. Het schip wordt een evolutie van de Silver Spirit, een schip dat in 2009 door Fincantieri in Ancona werd gebouwd. De Muse wordt luxer en wat groter, maar behoudt toch het intieme karakter. De Silver Muse wordt bovendien een all-suite schip met alleen maar suites.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger