Verandah restaurant op vernieuwde Queen Mary 2 in juni 2016

Cunard kondigt aan dat zij het Verandah Restaurant op de Queen Mary 2 gaat openen in juni 2016, na haar vernieuwingsronde; exact 80 jaar na de opening van de eerste Verandah Grill op de toenmalige Queen Mary in 1936. Het restaurant is favoriet voor vele gasten aan boord van de Queen Elizabeth en Queen Victoria. De Verandah vervangt het Todd English restaruant en biedt voortaan regionale Franse seizoensgerechten. Bovendien komt er een bar voor drankjes. Een toeslag is voor lunch en diner verplicht.

Het originele Verandah Grill in 1936 was gereserveerd voor de Eerste Klasse passagiers en werd beschouwd als het meest exclusieve restaurant op zee, vergelijkbaar met gerenommeerde clubs in Londen, New York en Parijs. De restaurants kregen vele beroemdheden en Hollywoodsterren op bezoek, zoals Winston Churchill, Fred Astaire, Charlie Chaplin, Marlene Dietrich, Greta Garbo en Elizabeth Taylor.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)