Twee nieuwe expeditieschepen voor Lindblad Expeditions

National Geographic Explorer
National Geographic Explorer

De expeditierederij Lindblad Expeditions heeft opdracht gegeven voor twee nieuwe expeditie cruiseschepen. De schepen voor 100 passagiers worden in Amerika gebouwd en worden opgeleverd in 2017 en 2018. Scheepswerf Nicols Brothers in de staat Washington bouwt de schepen. Eerder leverden  zij ook de National Geographic Sea Lion en de National Geographic Sea Bird. Lindblad kondigde aan dat de nieuwe schepen voorzien worden van de modernste technische snufjes. Bovendien krijgen de schepen kayaks, paddleboards, onderwatercamera’s, duikuitrustingen, onderwatercamera’s en een zodiac speciaal voor expedities in de wildernis. Er zullen  bovendien een fitnessruimte en een spa aanwezig zijn.  Van de 50 hutten worden 22 balkonhutten gebouwd. Voor grotere families wordt het mogelijk om bij acht hutten tussendeuren te openen. Bijzonder wordt ook een promenade rondom het schip.

Lindblad komt vrijwel ieder jaar met het expeditieschip National Geographic Explorer naar o.a Harlingen en Texel.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.