Cruisereiziger
CruisemaatschappijNieuwe cruiseschepen

Twee nieuwe expeditieschepen voor Lindblad Expeditions

National Geographic Explorer
National Geographic Explorer

De expeditierederij Lindblad Expeditions heeft opdracht gegeven voor twee nieuwe expeditie cruiseschepen. De schepen voor 100 passagiers worden in Amerika gebouwd en worden opgeleverd in 2017 en 2018. Scheepswerf Nicols Brothers in de staat Washington bouwt de schepen. Eerder leverden  zij ook de National Geographic Sea Lion en de National Geographic Sea Bird. Lindblad kondigde aan dat de nieuwe schepen voorzien worden van de modernste technische snufjes. Bovendien krijgen de schepen kayaks, paddleboards, onderwatercamera’s, duikuitrustingen, onderwatercamera’s en een zodiac speciaal voor expedities in de wildernis. Er zullen  bovendien een fitnessruimte en een spa aanwezig zijn.  Van de 50 hutten worden 22 balkonhutten gebouwd. Voor grotere families wordt het mogelijk om bij acht hutten tussendeuren te openen. Bijzonder wordt ook een promenade rondom het schip.

Lindblad komt vrijwel ieder jaar met het expeditieschip National Geographic Explorer naar o.a Harlingen en Texel.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger