Regent Seven Seas Cruises lanceert nieuwe landprogramma’s

Venice Simplon Orient TrainRegent Seven Seas Cruises heeft haar nieuwe collectie van ultra-luxe landprogramma’s bekendgemaakt voor de veeleisende luxe reiziger. Elk pakket combineert een wereldberoemde attractie, vervoer en accommodatie  en is samen met een ultra luxe cruise van Regent Seven Seas Cruises te boeken. Zo gaat een bijzondere cruise nog een stapje verder.
De nieuwe Concierge Collection bevat:

  • De Venice Simplon-Orient-Express & Cruise – vertrek 23 juni 2016 – 12 nachten – inclusief een tweedaagse treinreis vanuit Londen op de Belmond British Pullman trein met één overnachting in de trein. Bij aankomst in Venetië wacht een hotelovernachting waarna de volgende dag de Seven Seas Mariner vertrekt voor een 11 daagse ultraluxe cruise (inclusief excursies) van Venetië naar Monte Carlo. De terugreis gaat eveneens per trein (1e klasse) van Nice naar Parijs.
  • Verona Opera & Cruise – 4 augustus 2016 – 12 nachten – een driedaags verblijf in Verona in het luxe Palazzo Victoria hotel of Due Torri hotel. Daarbij inbegrepen zijn operatickets voor de opera Carmen van Bizet in het wereldberoemde Arena di Verona. Bovendien staat een twee uur durende begeleide wandelexcursie op het progamma. Na dit driedaagse verblijf start de cruise.
  • Rocky Mountaineer & Cruise – 19 augustus 2016 – 15 nachten – Verblijf van 2 dagen in een van de meest iconische treinreizen ter wereld aan boord van de Rocky Mounteneer in Alaska met de meest luxe service die aan boord te vinden is. Daarna een overnachting in een hotel in Fairmont en citytours in Banff en Vancouver. Vanuit Vancouver vertrekt de Seven Seas Mariner voor een 11 daagse reis naar verschillende bestemmingen in Alaska en eindigend in San Francisco.

Nog meer bijzondere landprogramma’s maakt de rederij bekend in 2016.

Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.