Cruisereiziger
ExcursiesVeiligheid

Twee doden bij busongeluk met cruisepassagiers Celebrity Summit

CelebritySummit1Afgelopen zondag zijn twee doden gevallen en een aantal mensen gewond geraakt op Tortola, Britse Maagdeneilanden. Zij waren allen afkomstig van de Celebrity Summit. Zij zaten in een bus op weg naar een bekend strand, Cane Garden Bay Beach toen de bus verongelukte. Zestien passagiers zijn (zwaar) gewondgeraakt en twee passagiers zijn omgekomen. Op een steile weg raakte de bus van de weg. De excursie was niet georganiseerd door de rederij.

Rederij Celebrity Cruises liet in een verklaring weten:”Bedroefd moeten we helaas melden dat twee gasten van de Celebrity Summit omgekomen zijn in een lokaal busongeluk zondagmorgen in Tortola. Onze kapitein en personeel zijn naar het ziekenhuis gegaan om bijstand te verlenen. Wij werken intensief samen met de lokale autoriteiten en ons hoofdkantoor in Miami.”

Een aantal mensen kon worden verzorgd in het ziekenhuis en is diezelfde avond terug naar het schip teruggekeerd.

De Celebrity Summit startte zaterdag met een achtdaagse cruise vanaf Puerto Rico. Dinsdag bezoekt het cruiseschip Fort de France op  Martinique en daarna Dominica, St. Kitss en St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)