Verpleger valselijk actief als arts op cruiseschip AIDA Cruises

AIDAvita_01Vrijdagavond is op het vliegveld Berlin-Tegel een 40-jarige Duitse verpleger aangehouden die zich de afgelopen vijf jaar valselijk uitgaf voor arts. De man was zonder de juiste papieren o.a. actief als scheepsdokter op een cruiseschip van AIDA Cruises. Hij kwam net uit Miami waar hij van een schip was gestapt. Hij zou sinds 2014 honderden passagiers en bemanningsleden hebben behandeld en een maandsalaris hebben opgestreken van rond de 7500 euro.

AIDA Cruises laat in een statement het volgende weten: ‘AIDA Cruises heeft de vermeende arts op basis van informatie van o.a. het Openbaar Ministerie onmiddelijk geschorst. We zijn volledig misleid door deze man. De Berlijnse autoriteiten hebben de leiding in deze zaak, waaraan we natuurlijk volledig meewerken. We vragen uw begrip dat wij momenteel niet in staat zijn om verder commentaar te geven in afwachting van de resultaten van het onderzoek’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​