Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurantSpecialiteitenrestaurant

Margaritaville op Norwegian Escape voortaan a la carte

Margaritaville in OrlandoEen maand na de introductie is het restaurant Margaritaville at Sea aan boord van het cruiseschip Norwegian Escape alweer van concept veranderd. De eetgelegenheid die is opgezet in samenwerking met muzikant Jimmy Buffett was de afgelopen weken bij de cruiseprijs inbegrepen. Dat is sinds kort verleden tijd.

Margaritaville at Sea blijkt een enorme hit vanaf het moment dat het schip in de vaart kwam. Nadat het schip op 9 november aankwam in Miami, werden de rijen alleen nog maar langer en wachtten mensen liefst een uur voordat ze een tafeltje kregen. Om de drukte enigszins in te dammen en toch kwaliteit te bieden, aldus een persvoorlichter,  introduceert rederij Norwegian Cruise Line a la carte dineren in Margaritaville. Dit gebeurde vanaf 28 november 2015. Prijzen van gerechten op de menukaart zijn bijvoorbeeld een cheeseburger voor $6,99 en een vis sandwich voor $8,99.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger