Cruisereiziger
Themacruise

Vijfde editie Full Metal Cruise op Mein Schiff 2 in april 2017

pooldeck_2_In april 2017 staat weer de luidste cruise van Europa op het programma, de Full Metal Cruise V. Van 20 tot 25 april transformeert het cruiseschip Mein Schiff 2 van TUI Cruises de Middellandse Zee in ‘Metal-Sea’. Het is de vijfde keer dat de Duitse rederij in samenwerking met het bedrijf ICS Festival Serivce deze populaire themareis organiseert. Vijf dagen lang headbangen en luchtgitaar spelen laten de Mein Schiff 2 op het water dansen.

Vanaf Palma de Mallorca wordt koers gezet naar Gibraltar en Malaga en weer terug naar de Balearen inclusief 2 zeedagen. Op 3 podia zullen tijdens de cruise bekende bands in de Heavy Metal scene optreden. Om in een ideale stemming te komen is er een uitgebreid randprogramma met comedy, Metal-karaoke, Meet & Greets met sterren, lezingen, films, Metal-Wellness, muziekworkshops enz. Deze cruise is naar verwachting vanaf maart 2016 te boeken. Reserveren is niet mogelijk.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Reacties zijn gesloten.