Cruisereiziger
Accommodatie

Nieuwe luxe bedden op alle cruiseschepen Princess Cruises

rp_bb_balcony_photo_lgWie in de nabije toekomst gaat cruisen op een van de cruiseschepen van Princess Cruises kan zich verheugen op het slapen in een nieuw bed. De gehele vloot zal de komende jaren worden voorzien van nieuwe bedden in alle hutten. Het gaat om in totaal 44.000 nieuwe ‘Princess Luxury Beds’. Ze zijn exclusief ontwikkeld voor Princess Cruises door een fabrikant wiens behaaglijke hotelbedden wereldwijd te vinden zijn.

‘Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze gasten na hun cruisevakantie weer helemaal fris, jong en opgeladen thuiskomen. We hebben daarom geïnvesteerd in het ontwerp en de ontwikkeling van onze nieuwe luxe bedden. Dat is nauw overleg gegaan met met gerenommeerde wetenschappers, slaapexperts en designers met als resultaat de meest comfortabele nachtrust op zee’, aldus de president van Princess Cruises, Jan Swartz.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger