Video: Langste glijbaan op zee op ‘s werelds grootste cruiseschip

Royal Caribbean heeft dinsdag The Ultimate Abyss, een tien verdiepingen hoge glijbaan, gepresenteerd die een plek gaat krijgen op ‘s werelds grootste cruiseschip Harmony of the Seas. The Ultimate Abyss wordt de langste glijbaan op zee met een daling van meer dan 30 meter. Het komt op het achterste deel van het schip te liggen boven het Aqua Theater en tussen de flow riders. De glijbaan, die speciaal voor de Amerikaanse rederij is gebouwd en uit twee delen bestaat, eindigt na diverse bochten op de Boardwalk.

Naast The Ultimate Abyss zullen op de Harmony of the Seas, die in het voorjaar van 2016 in de vaart komt, bij de zwembaden nog drie glijbanen, genaamd The Perfect Storm, komen die ook meerdere verdiepingen hoog zullen zijn. In de Cyclone, Monsoon en Typhoon heb je op sommige delen een prachtig zicht op het Central Park.

Zie onderstaande video voor meer informatie en foto’s van The Ultimate Abyss:

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)