MSC Cruises start verkoop voor nieuw cruiseschip MSC Seaside

MSC Seaside StillShots 03 (1)MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de verkoop is gestart van haar toekomstige nieuwe cruiseschip MSC Seaside. Het eerste cruiseschip van de rederij in de ‘Seaside’ klasse komt in december 2017 in de vaart. De MSC Seaside is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone. Het gaat het gehele jaar door vanuit haar thuishaven Miami 8-daagse cruises maken naar zowel het westelijk- als het oostelijk gedeelte van de Caribbean. De MSC Seaside start met een kerstcruise op 21 december 2017.

Tot 29 december 2015 hebben leden van het loyaliteitsprogramma MSC Voyager Club het exclusieve recht om cruises met de MSC Seaside te boeken. Zij ontvangen naast hun standaard vijf procent korting ook als bonus een All-Inclusive Classic drankenpakket voor de eerste en tweede gast in een hut op cruises van de MSC Seaside van 7 nachten of langer. Op 29 december opent de verkoop voor het grote publiek.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.