Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

MSC Cruises start verkoop voor nieuw cruiseschip MSC Seaside

MSC Seaside StillShots 03 (1)MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de verkoop is gestart van haar toekomstige nieuwe cruiseschip MSC Seaside. Het eerste cruiseschip van de rederij in de ‘Seaside’ klasse komt in december 2017 in de vaart. De MSC Seaside is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone. Het gaat het gehele jaar door vanuit haar thuishaven Miami 8-daagse cruises maken naar zowel het westelijk- als het oostelijk gedeelte van de Caribbean. De MSC Seaside start met een kerstcruise op 21 december 2017.

Tot 29 december 2015 hebben leden van het loyaliteitsprogramma MSC Voyager Club het exclusieve recht om cruises met de MSC Seaside te boeken. Zij ontvangen naast hun standaard vijf procent korting ook als bonus een All-Inclusive Classic drankenpakket voor de eerste en tweede gast in een hut op cruises van de MSC Seaside van 7 nachten of langer. Op 29 december opent de verkoop voor het grote publiek.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)