Roomservice met toeslag op alle cruiseschepen Carnival Cruise Line

Carnival Legend waterworksVanaf maandag 21 december 2015 biedt Carnival Cruise Line op alle cruiseschepen in haar vloot een nieuw room service menu aan, waarbij voor enkele gerechten een bedrag in rekening wordt gebracht. Dat heeft Senior Cruise Director van de Amerikaanse rederij, John Heald, vrijdag laten weten. In april van dit jaar werd op de Carnival Imagination, Carnival Conquest en Carnival Pride deze service, kennelijk succesvol, getest.

Sandwiches, salades, ‘reguliere’ ontbij items, desserts en diverse dranken zijn nog altijd gratis verkrijgbaar. Voor o.a. kippenvleugeltjes, sushi, quesadillas, garnale, pizza’s en frietjes dient wel een klein bedrag te worden betaald. De prijzen varieren van 1,50 tot 6 dollar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!