Einde cruiseseizoen in Rotterdam met MS Rotterdam

Vandaag op zondag 20 december 2015 sluit het MS Rotterdam als laatste cruiseschip dit jaar het Rotterdamse cruiseseizoen af. De MS Rotterdam vertrekt vandaag met kapitein Marco Carsjens om 16:00 uur voor een Kerst en Oud & Nieuw cruise naar de Canarische Eilanden. Het cruiseschip bezoekt tijdens deze reis onder andere Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Marocco, Spanje en Portugal. Op 7 januari komt het schip weer terug. Daarna vaart ze een unieke Aziëreis naar Singapore en Indonesië die drie maanden zal duren. Op 7 april komt de MS Rotterdam ze terug waarna het schip ook volgend seizoen tot en met augustus 2016 regelmatig vanuit de havenstad Rotterdam cruises zal maken naar onder andere Noorwegen, Noordkaap, Ijsland, maar ook naar Boston. Na augustus vertrekt de MS Rotterdam via IJsland en Groenland naar Noord-Amerika voor het winterseizoen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.