Cruisereiziger
Routewijziging

Disney Cruise Line mijdt Griekenland en Turkije in zomer 2016

Disney Magic
Disney Magic

Disney Cruise Line heeft bestemmingen in Griekenland en Turkije uit een 13-daagse cruise gehaald van de Disney Magic. Een woordvoerder bevestigt dit aan Cruisecritic. Disney heeft deze beslissing genomen op basis van de huidige situatie in de regio. De oorspronkelijke cruise, met vertrek op 1 augustus 2016 in Barcelona, zou naar Olbia (Sardinië), Civitavecchia, Napels, Palermo (Italië), Piraeus (Athene, Griekenland), Mykonos (Griekenland), Kusadasi (Turkije) en Valletta (Malta), Cannes (Frankrijk) en Palma de Mallorca bezoeken. De Griekse en Turkse havens worden vervangen door Livorno (Florence) en Villefranche (Nice).

Cruisereizigers die de reis al geboekt hebben, ontvangen een compensatie van $1000 per hut om aan boord te besteden. Wanneer passagiers hun cruise willen annuleren, krijgen zij de volledige reissom terug.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger