Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Stem op meest originele cruise-aanbieder voor Vakantiebeurs award

Nagenoeg de gehele toeristische branche komt bij elkaar op de Vakantiebeurs voor de presentatie en introductie van de meest uiteenlopende wereldwijde vakantiebestemmingen. De beurs is dan ook het ideale platform voor de uitreiking van de Vakantiebeurs Awards. Dit is de tweede keer dat de awards worden georganiseerd. De uitreiking vindt plaats op de eerste dag van de Vakantiebeurs, woensdag 13 januari 2016. In de categorie Cruises & Zeilen zijn twee genomineerden: Vakantiebeurs

CruiseReizen.nl heeft een nieuwe visuele boekingsmodule ontwikkeld waarmee ze voorop lopen in de Cruise branche; de CabinClick. Dankzij een zelf ontwikkelde technologie kan de klant tijdens het online boekingsproces het dekkenplan inzien en zelf kiezen waar hij wil verblijven. De jury van de Vakantiebeurs Award vindt het in de cruisebranche een zeer origineel en handig product, wat aansluit bij de huidige trend waarbij reizigers steeds meer zelf alle details van hun reis willen bepalen. Innovatief om technologie te combineren met personal touch.

Norge Reiser biedt een speciale fotoreis Noorderlicht in het Noorden van Noorwegen die begeleid wordt door de professionele natuurfotograaf, Marco de Paauw. De jury van de Awards vindt het origineel om bij deze bijzondere reis waarbij men mogelijk het Noorderlicht kan zien, te laten begeleiden door een echte natuurfotograaf.

De 46ste editie van de Vakantiebeurs wordt gehouden van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016. Onder het motto ‘Je zou zweren dat je er al was’ kan iedere bezoeker zich onderdompelen in de sfeer van een favoriete vakantiebestemming. ‘Gastland’ is Noord-Engeland dat vakantiegangers verrast met de gevarieerde natuur en trendy steden. In iedere hal zijn verschillende gerechten te proeven. In het Kooktheater worden wereldse gerechten bereid en via de Culinaire Route krijgt de bezoeker smakelijke, versbereide traditionele hapjes en drankjes bij zes bestemmingen. Wegens succes zijn de speciale pleinen met de bundeling van de zes meest geliefde vakantietypen van Nederlanders terug. De pleinen zijn ONTDEK (verre bestemmingen), ACTIEF (outdoor & sport), ZIEN (steden & cultuur), SAMEN (familie & kinderen), VAAR (cruises & zeilen), BUITEN (kampeer & camping). Reisleiders en ervaren medereizigers geven op de pleinen reisadvies en reistips uit eerste hand. Uitgebreide informatie is te vinden via www.vakantiebeurs.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger