Enquête: Prijswinnaar bekend van scheepsbezoek MS Koningsdam

ms koningsdamIn de Oktober Cruisemaand is onder de bezoekers van de website Cruisereiziger.nl de eerste Grote Cruisereiziger Enquête gehouden. Bijna 1.000 mensen namen deel aan het onderzoek, dat een beeld geeft over hoe Nederland cruist. Onder de deelnemers werd een scheepsbezoek aan het nieuwe cruiseschip MS Koningsdam, dat in april 2016 in de vaart komt, verloot. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Holland America Line.

De winnaar van een bezoek aan het MS Koningsdam is geworden: Desiree Vink! Van harte gefeliciteerd.

Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor zijn/haar deelname aan de eerste Grote Cruisereiziger Enquête. Klik hier voor een overzicht van de resultaten van de enquête.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)