Cruisereiziger
OngevalReparaties & Werfbezoek

Windstar Cruises annuleert cruises Star Pride tot 9 april

PY_SEA_010_cc
Foto: Windstar Cruises

Windstar Cruises heeft alle cruises van haar schip Star Pride, dat op 22 december aan de grond liep bij het Panameese eiland Coiba, tot 9 april 2016 geannuleerd. De Star Pride ligt momenteel nog in de haven van Balboa waar een team van de rederij bezig is met de eerste reparatiewerkzaamheden. Verdere grootschalige herstelwerkzaamheden zal op een nader te bepalen scheepswerf gaan plaatsvinden. Passagiers van de cruises die niet doorgaan krijgen hun volledige reissom terug of kunnen worden overgeboekt naar een andere cruise.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!