Windstar Cruises annuleert cruises Star Pride tot 9 april

PY_SEA_010_cc
Foto: Windstar Cruises

Windstar Cruises heeft alle cruises van haar schip Star Pride, dat op 22 december aan de grond liep bij het Panameese eiland Coiba, tot 9 april 2016 geannuleerd. De Star Pride ligt momenteel nog in de haven van Balboa waar een team van de rederij bezig is met de eerste reparatiewerkzaamheden. Verdere grootschalige herstelwerkzaamheden zal op een nader te bepalen scheepswerf gaan plaatsvinden. Passagiers van de cruises die niet doorgaan krijgen hun volledige reissom terug of kunnen worden overgeboekt naar een andere cruise.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.