Cruisereiziger
Bestemmingen

Twee nieuwe expeditiereizen naar Ross Sea met Oceanwide Expeditions

Nederlandse expeditierederij Oceanwide Expeditions heeft twee nieuwe cruises naar de Ross Sea in Antarctica toegevoegd. De Ross Sea is een van de meest afgelegen maar prachtige gebieden. De plek wordt zelden bezocht en dat komt omdat het vrijwel het hele jaar bedekt is met ijs. Expeditieschip Ortelius vertrekt op 13 januari voor een reis van een maand vanaf Zuid-Amerika naar het Antarctisch Schiereiland, het meest noordelijke deel van het vasteland. Vervolgens vaart de Ortelius richting het westen naar de Ross Sea. Het schip eindigt in Nieuw-Zeeland. De tweede expeditiecruise start in omgekeerde volgorde op 15 februari in Nieuw-Zeeland en eindigt op 17 maart in Zuid-Amerika, Ushuaia.

De Ross Sea cruise is beschikbaar vanaf 19.950 euro in een vierpersoonshut.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)