Cruisereiziger
Prijsvraag

Winnaars toegangskaarten Vakantiebeurs 2016

VakantiebeursVan woensdag 13 tot en met zondag 17 januari 2016 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Vakantiebeurs plaats. Cruisevakanties maken onderdeel uit van het ‘Vaar’-plein, waar je alle informatie kunt vinden over cruisen en zeilen. Bezoekers kunnen gratis presentaties en lezingen bijwonen, aan workshops deelnemen en gesprekken voeren met reisleiders en ervaren medereizigers.

Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 10 kaarten onder haar nieuwsbrieflezers!

Winnaars
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2016 gratis bezocht kan worden. De interesse in de gratis entreekaarten bleek weer groot! Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor hun deelname. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

Mevr. H. Schmidt-Broekman
Dhr. J. Wijdemans
Fam R. de Kloe
Dhr. A. en mevr. R. Verlaan
Dhr. G.J. van Roekel

De prijswinnaars krijgen de digitale kaarten deze week toegestuurd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger