2 Nederlanders in finale ‘Dancing with the Stars: At Sea’ op MS Nieuw Amsterdam

Dancing with the stars at Sea @Holland America Line BlogHolland America Line heeft de 15 finalisten bekendgemaakt die vanaf 10 januari 2016 aan boord van het cruiseschip MS Nieuw Amsterdam het tegen elkaar gaan opnemen tijdens de ‘Dancing with the Stars: At Sea’ Champions cruise. Elke finalist vertegenwoordigd een van de schepen in de vloot (inclusief het voormalige MS Ryndam en MS Statendam) van de rederij. Zij werden aan boord van deze schepen geselecteerd tijdens de ‘Dancing with the Stars: At Sea’ danscompetities die tijdens elke cruise het afgelopen jaar werden gehouden.

Twee van de 15 kanshebbers op de prestigieuze titel zijn Nederlanders. Remco van de Weerdt verdedigt de eer van het MS Nieuw Amsterdam en Vivianne Bakker gaat het opnemen voor het MS Ryndam. De 15 finalisten zullen samen met hun professionele danspartners voor gasten gaan optreden in het hoofdtheater. Het winnende koppel ontvangt de felbegeerde Holland America Line ‘Dancing with the Stars: At Sea’ Mirrorball trofee en de titel van Holland America Line’s ‘Dancing with the Stars: At Sea’ kampioen.

De 15 finalisten zijn:

 • Stephanie Wilson uit Maitland, Florida, ms Amsterdam.
 • John Justin Lannin uit Portola Valley, Californie,  ms Eurodam.
 • Katrina Pedersen uit Provo, Utah, ms Maasdam.
 • Remco Van De Weerdt uit Amsterdam, Nederland,  ms Nieuw Amsterdam.
 • Stephen Reynolds uit Atlanta, Georgia, ms Noordam.
 • Cara Henry uit Hannon, Ontario, Canadams Oosterdam.
 • Rick Kerby uit Sarasota, Floridams Prinsendam.
 • Eduardo Antonio Aguilar Castro uit Mexico City, Mexico,  ms Rotterdam.
 • Vivianne Bakker uit Amsterdam, Nederland,  ms Ryndam.
 • Susan De Villez uit Fullerton, Californiems Statendam.
 • Sunao Magara uit Orlando, Florida,  ms Veendam.
 • Elise Jensen uit Mangerton, New South Wales, Australië,  ms Volendam.
 • Dwight Cenat uit Jacksonville, Florida, ms Westerdam.
 • Gisele Meloche uit Windsor, Ontario, Canadams Zaandam.
 • Harold Aarons uit Brooklyn, New York,  ms Zuiderdam.

Tijdens de ‘Champions Cruise’ zal een speciale show worden gegeven door ‘Dancing with the Stars’ kampioenen Kym Johnson en Tony Dovolani. Ook enkele Amerikaanse bekendheden zoals actrice Florence Henderson en Carson Kressley  zullen op de dansvloer te zien zijn. Aanvullend worden diverse evenementen georganiseerd zoals een modeshow en meet & greets met de professionele dansers en de bekendheden. De finalecruise  op 10 januari vertrekt vanuit Fort Lauderdale en bezoekt Grand Turk, San Juan (Puerto Rico), St. Maarten en het privé-eiland Half Moon Cay. 

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!