Kleine brand op in aanbouw zijnde AIDAprima

AIDAprima
AIDAprima @ Aida Cruises

Op de nieuwe AIDAprima heeft een kleine brand gewoed terwijl zij in de werf lag in Nagasaki. Rederij Aida Cruises sprak van een lichte rookontwikkeling. Er is niemand gewond geraakt. De werfmedewerkers moesten wel allen van het schip af en geëvacueerd worden.  Op 11 januari in de avond (plaatselijke tijd aldaar, Nederlandse tijd rond middaguur) vond het kleine incident plaats. De brandweer van Nagasaki dacht aan een aantal electriciteitskabels die vlam hadden gevat. Eventuele schade aan het schip is nog onduidelijk.

De AIDAprima wordt zeer binnenkort opgeleverd. De eerste reis staat gepland vanaf Hamburg op 30 april naar onder andere Rotterdam. De oplevering van het schip is al zeer problematisch omdat het schip al in de vaart had moeten zijn.

Lees hier meer over de AIDAprima.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.