Cruisereiziger
Bouw

Kleine brand op in aanbouw zijnde AIDAprima

AIDAprima
AIDAprima @ Aida Cruises

Op de nieuwe AIDAprima heeft een kleine brand gewoed terwijl zij in de werf lag in Nagasaki. Rederij Aida Cruises sprak van een lichte rookontwikkeling. Er is niemand gewond geraakt. De werfmedewerkers moesten wel allen van het schip af en geëvacueerd worden.  Op 11 januari in de avond (plaatselijke tijd aldaar, Nederlandse tijd rond middaguur) vond het kleine incident plaats. De brandweer van Nagasaki dacht aan een aantal electriciteitskabels die vlam hadden gevat. Eventuele schade aan het schip is nog onduidelijk.

De AIDAprima wordt zeer binnenkort opgeleverd. De eerste reis staat gepland vanaf Hamburg op 30 april naar onder andere Rotterdam. De oplevering van het schip is al zeer problematisch omdat het schip al in de vaart had moeten zijn.

Lees hier meer over de AIDAprima.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)