Cruisereiziger
Benoemingen

Marcel von Rotz nieuwe Sales Manager Noord-Europa en Afrika voor Regent Seven Seas Cruises

Marcel von Rotz
Von Rotz

Regent Seven Seas Cruises heeft bekendgemaakt dat het Marcel van Rotz heeft aangesteld als hun nieuwe Sales Manager voor Noord-Europa en Afrika. Rotz wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de sales met de reisagenten in de Benelux, Scandinavie, Oost-Europa en Zuid-Afrika. De 47-jarige Rotz vertrok een jaar geleden na een dienstverband van 22 jaar bij Zeetours Cruises. Hij werkte daar in verschillende functies waaronder commercieel directeur en de laatste jaren als directeur. Marcel van Rotz volgt in zijn functie Ralph de Klijn op, die vorig jaar de overstap maakte naar Viking Ocean Cruises als Director of Hotel Operations.

‘We zijn zeer verheugd dat Marcel ons Europees team komt versterken. Hij heeft precies de juiste ervaring en kennis waar we naar op zoek waren en ik twijfel er dan ook niet aan dat hij een uitstekende aanwinst is voor het team en ons zal helpen om onze sterke groei door te zetten in Europa’, aldus Graham Sadler, Managing Director van Regent Seven Seas Cruises. In een reactie op zijn benoeming zegt Rotz: ‘Ik ben zeer enthousiast om deel te gaan uitmaken van zo’n luxe merk tijdens deze spannende tijd voor het bedrijf. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om de groeidoelstellingen van Regent te bereiken’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!