Video: Vuurwerk bij vertrek 3 Queens Cunard voor wereldreizen

Duizenden mensen waren zondagavond aan de oever van de Solent getuige van het gelijktijdig vertrek van de 3 cruiseschepen in de vloot van Cunard, Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth, vanuit Southampton. Een groots vuurwerk begeleidde de schepen bij de start van hun wereldcruises. Tienduizend passagiers en bemanningsleden vertrokken voor een reis van vier maanden naar alle delen van de wereld.

Zie onderstaande video voor beelden van het vertrek met vuurwerk:

 

Cruises van Cunard zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.