Video: Vuurwerk bij vertrek 3 Queens Cunard voor wereldreizen

Duizenden mensen waren zondagavond aan de oever van de Solent getuige van het gelijktijdig vertrek van de 3 cruiseschepen in de vloot van Cunard, Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth, vanuit Southampton. Een groots vuurwerk begeleidde de schepen bij de start van hun wereldcruises. Tienduizend passagiers en bemanningsleden vertrokken voor een reis van vier maanden naar alle delen van de wereld.

Zie onderstaande video voor beelden van het vertrek met vuurwerk:

 

Cruises van Cunard zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)