Video: Vuurwerk bij vertrek 3 Queens Cunard voor wereldreizen

Duizenden mensen waren zondagavond aan de oever van de Solent getuige van het gelijktijdig vertrek van de 3 cruiseschepen in de vloot van Cunard, Queen Mary 2, Queen Victoria en Queen Elizabeth, vanuit Southampton. Een groots vuurwerk begeleidde de schepen bij de start van hun wereldcruises. Tienduizend passagiers en bemanningsleden vertrokken voor een reis van vier maanden naar alle delen van de wereld.

Zie onderstaande video voor beelden van het vertrek met vuurwerk:

Cruises van Cunard zijn o.a. boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​