Cruisereiziger
Reclame campagne

Video: Nieuwe reclamecampagne MSC Cruises van start in Nederland

MSC Cruises heeft dinsdag haar nieuwe (wereldwijde) merkcampagne gelanceerd op de Nederlandse markt, terwijl het bedrijf zich voorbereid op de uitbreiding met zeven nieuwe ‘next-generation’ schepen. De campagne zoomt in op de aandacht voor elk detail, op de passie voor de zee en de Mediterrane achtergrond van de rederij. De samenvoeging van deze elementen wordt benoemd in de nieuw slogan ‘Niet zomaar een cruise’. Op NPO 1, 2 en 3 is de TV commercial genaamd ‘Drop’ zichtbaar. De commercial laat een katoenplant zien welke evolueert in smetteloze witte lakens waar gasten kunnen genieten van een heerlijke nachtrust. Daarnaast toont de commercial de aandacht welke MSC Cruises heeft voor het kleinste detail en de tal van mogelijkheden op het gebied van ontspanning.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger