Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Eurodam met vernieuwde Lido Market, muziekpodia en suites

Op 20 december 2015 kwam de Eurodam van Holland America Line terug in de vloot na een 14 daags droogdok in de Bahama’s. Daarna konden gasten direct gebruik maken van het gloednieuwe muzieklocaties Lincoln Center en Billboard Onboard. In het Lincoln Center zal kamermuziek ten gehore gebracht worden terwijl in het Billboard Onboard de grootste hits worden opgeluisterd door twee pianisten, een gitarist en een DJ.

Tijdens het droogdok ontving de Eurodam als eerste schip de Gallery Bar, waar mixologist DaleDeGroff een exclusief cocktail menu heeft samengesteld. De Gallery Bar is op de plek gekomen van discotheek Northern Lights. Het nieuwe gezellige decor bevat veel schilderijen met landschappen en stillevens.
De nieuwe bar zal later geïntroduceerd worden bij dokbezoeken van de Nieuw Amsterdam, Noordam, Westerdam, Oosterdam en Zuiderdam.

“We zijn altijd bezig om nieuwe en innovatieve ideeën aan boord te brengen voor onze gasten”, zegt Orlando Ashford, Holland America Line’s directeur. “De Gallery Bar is compleet nieuw voor ons en andere verbeteringen zullen vanaf nu op andere schepen worden uitgerold. Onze gasten zien voor de eerste keer al deze verbeteringen samen op de Eurodam.”

Het traditionele Lido is omgebouwd naar een Lido Market met vernieuwde service en menu. Het Lido Market omvat themagedeelten voor onder andere brood (Breadboard), salades (Wild Harvest) en Homestead (warme klassieke gerechten. Market Central biedt alles voor een licht menu wat meegenomen kan worden. Voortaan worden aan tafel in het Lido allerlei drankjes geserveerd, zoals koffie en thee, sappen en ijsthee. Tafels worden voortaan ‘s avonds gereedgemaakt met serviesgoed.  Pizzarestaurant Slice op het achterdek werd omgevormd, naar New York Pizza. Gasten kunnen daar hun eigen pizza laten samenstellen die binnen 10 minuten klaar is.

EUDM2015_SignatureSuite_15003_480pxEurodam ontving als eerste Holland America Line schip uitgebreide vernieuwingen in alle suites. De gehele kamer is opgefrist met nieuw tapijt en muurdecoratie, nieuwe meubels en linnen. Elke suite heeft voortaan een usb-oplaadpunt en LED bedlampen. De Neputune en Pinnacle suites kregen een Bose Bluetooth speaker. De badkamers zijn compleet vernieuwd met LED lichten in de spiegels, nieuwe vloer en een nachtlicht. Voor alle kamers zijn nieuwe tv’s geïnstalleerd met vele interactieve programma’s.

Cruises op de Eurodam zijn onder andere boekbaar bij:

ANWB Sunweb - Nieuw! CruiseOnline - Nieuw! Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Stip TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)