Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

MSC Cruises kondigt opschorting van stops in Turkse havens aan

MSC Magnifica_068 schoorsteenMSC Cruises heeft dinsdag aangekondigd dat zij heeft besloten de stops in Turkse havens tot nader orde op te schorten. Dit besluit is door het bedrijf genomen vanwege de toegenomen bezorgdheid van de passagiers naar aanleiding van de recentelijke tragische gebeurtenissen in Istanbul. Het heeft invloed op de route van de MSC Magnifica vanaf 26 maart 2016, wanneer zij Venetië als thuishaven heeft. De wekelijkse stops in Istanbul en Izmir, vanaf 29 maart 2016, zullen tot nader order worden vervangen door de Griekse hoofdstad Athene en Mykonos.

Cruisepassagiers hebben tevens de mogelijkheid om om te boeken naar een andere 8-daagse cruise in dezelfde periode (op basis van beschikbaarheid) en hutcategorie aan boord van een ander MSC-schip of gratis te annuleren.

Bron: MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “MSC Cruises kondigt opschorting van stops in Turkse havens aan

  • Ook Norwegian heeft de havens al geschrapt en heeft routes aangepast hier door Norwegian Star zal niet eindigen in Istanbul en starten daar dit jaar.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger