Royal Caribbean start samenwerking met Paleismuseum uit Verboden Stad

Start campagne Ovation of the SeasRoyal Caribbean International en het Paleismuseum in de Verboden Stad in Peking (China) hebben een intentieverklaring ondertekend. Daarin staat dat experts uit verschillende vakgebieden uitgenodigd worden om lezingen te houden aan boord van de Ovation of the Seas. De ondertekeningsceremonie is bovendien de officiële start van de campagne “2016 – Let’s Ovation” in China en betekent het aftellen naar de allereerste reis in juni 2016 van de Ovation of the Seas in China.

Als onderdeel van de samenwerking zal het Paleismuseum advies geven over de aankleding van het schip en het kunstprogramma aan boord. In aanvulling daarop zullen een aantal stukken uit de museumcollectie worden tentoongesteld op de Ovation of Seas ter promotie van de Chinese traditionele kunst en cultuur. Gasten kunnen op veilingen op het schip kunstobjecten kopen van kunstenaars waarvan kunstwerken in de collectie van het Paleismuseum zijn opgenomen.

“We zijn trots op onze uitgebreide collectie van kunst en relikwieën die de keizerlijke Ming en Qing Dynastieën representeren. Het is ons doel om deze traditionele Chinese cultuur aan een zo’n groot mogelijk publiek over de hele wereld te tonen,” aldus Shan Jixian, directeur van het museum.

De Ovation of the Seas maakt haar eerste reis vanuit Southampton in april van dit jaar. Daarna vaart het cruiseschip uit de Quantum klasse in 51 dagen naar Tianjin, haar eerste thuishaven van China. Royal Caribbean laat dit jaar daarnaast de Quantum of the Seas, Mariner of the Seas, Voyager of the Seas en Legend of the Seas in China varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)